Freddie Storma - Knock <3

Plugg, plugg & plugg... Rätt trist det ja.
Men tyskan är inte så svår ändå så.
Lite grammatik ,modala hjälpverb och hur man böjer verb i imperfekt + några gloser. Inte alltför jobbigt.

Åh vad jag är glad!
Lucian blev inte inställd trots allt.
Tack gode Gud! Men det har ändrats en hel del. Men men, bara till att leva med.

Är fortfarande glad sen gympan.
Vad kul det var ! Haha.
Skulle skjuta en boll på andra i motståndarlaget , och råkade skjuta en i huvudet så personen trillade.. Sen skrek läraren mitt namn.. Hehe.
Råkade skjuta 3-4 personer i huvudet... Duktigt , eller hur? :D

Men får plugga vidare nu..
Aufwiedersehen!



Ska jag göra det eller inte?

Åh ! Jag är riktigt sugen på att färga mitt hår rött av någon konstig anledning.
Men vet inte ifall jag ska göra det eller inte , vet inte om jag vågar heller.. :/

Här får ni två redigerade bilder på hur jag hade velat ha det, ungefär..


* Run this town

Haaaaallå allesammans! Sega uppdaterarn här. Dagen .. hm ,den var okej. Kunde varit MYCKET värre.. Är på bra men samtidigt dåligt humör! Guess why?! - Jo.. för det första fick man reda på att lucian är inställd. Bara för att båda musiklärarna är sjuka.. *suck* Hoppas på att det löser sig! Man kan ju försöka hitta någon som kan spela piano, hitta någon instrumental till alla låtarna eller så kan man ju flytta fram det. Äsch får väl se hur det blir! Sen blev man inkallad till mentorn för hon ville prata med mig om något. Blev såklart smått nervös, eftersom jag trodde att hon skulle säga att jag har försämrat mina betyg eller liknande. Men vet ni vad? Det hade inte alls med mina betyg att göra.. Utan om ett rykte hon har hört.. och enligt det ryktet har jag smygit ut med en klasskompis och rökt. HAHAHAHHAH, blev riktigt förvånad när hon berättade det. Skulle aldrig få för mig att röka, försår liksom inte meningen med det. :) Anledningen till att jag är glad är för att.... Jag fick en extra dag på mig att skriva den tråkiga uppsatsen. Tummen upp för det ! (y) Men får börja skriva på den nu då. Ciao!

Words.

" I trust you " is a better compliment than " I love you ". Because you may not always trust the person you love but you can always love the person you trust.



I miss you.


RSS 2.0