Mysig rundtur

Sprang/ powerwalkade en runda på 6.69 km med syrran här om dagen. Ganska så mysigt faktiskt. Blir nog en runda nu med, om jag orkar dra mig ut vill säga.

Aufwiedersehen!
 


# Plugga plugga plugga

Här sitter man framför datorn och pluggar på som den plugghäst man är! Fick även en "liten" uppgift av min kära mamma. Jag fick sitta barnvakt åt min översöta lilebror William som sover för tillfället. Borde kanske bli en barnskötare eller något så duktig som jag är med barn.

Annars är det väl ganska lugnt. Är själv hemma och förbereder mig lite inför morgondagens NP(nationella prov) i svenska. TAGGA!
 
Söt liten bild på William och tre cambilder på moi.

# Godingar

Hittade två av mina favoritcd's (som jag lyssnade konstant på som ung) för en stund sedan. Gud vilka härliga låtar det är på de båda skivorna.

1:a cd:n är med gruppen är native. (typisk "indianmusik")
2:a cd:n är med en tjej vid namn Sarah Brightman som har en fantastisk röst!
Lyssna på dem vet ja!


Vårtecken!


Påsklov

Till att börja med så har jag haft ett toppenlov än så länge.
         Har bland annat varit på Emporia och Väla med min syster och mamma, varit hos fadern min och firat min kusin.
Jag har i och för sig hittat på en hel del annat med men mer får ni veta efter morgondagen då jag har mer tid för bloggen.

Imorgon väntar det en hel del festligheter. Det blir ett dop för min kära lillebror William och ett bröllop, underbart! Under dopet ska jag och min syster sjunga lite granna, spännande.

Nej nu får jag se till att bli färdig med mina naglar så jag kan ta en tupplur.
Natti natti allesammans!
 

RSS 2.0