So tell me what am I gonna do with forever now?


Would you let me see beneath your beautiful?

Usch vad drygt det är att gå upp om morgnarna nu när det är så mörkt ute. Blir smått deprimerad faktiskt. Annars flyter det väl på som vanligt med skolan, har fått våran nya mattebok dessutom. Matte 2c, spännande.
        Tackar gud för att det är helg snart iallafall. För på lördag eftermiddag drar jag iväg till hässleholm och träffar mina klasskompisar och har det allmänt trevligt. Blir antagligen lite käk, film och snack skulle jag tro. Annars lär jag nog bara umgås med familjen, springa ute och plugga lite. Låter ju helt okej faktiskt.
 

# Käraste lillebror.

Den 25/12-2012 föddes ett litet fantastiskt barn vid namn William. Det var då min lillebror kom ut i den stora vida världen.
Älskar den lille killen, han är så underbar. Han blir bara härligare och härligare för var dag som går!
 

# Nyår

Nyår var ganska så trevlig.
Gjorde inte så suuuuper mycket, eller gjorde samma saker då som på julafton om man bortser från julklapparna och kalleankas jul. Blev istället lite familjemys, god mat och att skjuta raketer. FUN FUN FUN.
Det roligaste under fyrverkeriet var nog när våran granne skulle hissa upp en sådan lykta i luften då det blåste satan och duggade... Det resulterade med att våran buske och deras gräsmatte höll på att brinna.. Då får man tacka lov för att det var blött ute faktiskt.
Vår tändare sluta funka också, toppen. Några grannar kom dock och försökte hjälpa oss lite genom att tända några små smällare. Snällt!
Hade en riktigt trevlig dag/natt iallafall.
 
 Kommer kanske fler bilder från nyår senare. Orkar inte fixa ihop fler collage nu bara. haha

You don't know anything about me and my family.

 
Jaha, då sitter man här igen, på den iskalla skolan. ROLIGT.
Nej usch.. är på tok för trött för att gå i skolan. Jag får ju dock skylla mig själv som inte försökte vända på dygnet tidigare.. Så kan det gå. Hur som helst, så vaknade jag otroligt nog innan klockan ringde imorse trots att jag inte somnade så pass tidigt som jag ville sova.
Vilket intressant inlägg! Fast nej.
Tagga matte nu på morgonen också, får väl se hur det lär gå med det.
 
Ha det så bra allesammans!
 

Räddaren i nöden..

Har varit lite kaotiskt med bloggen.. Hittade ingen vettig design och förstod mig inte alls på stilmallen, haha! Jag hittade en gammal design på min laptop, puh.. Lite si sådär räddare i nöden osv osv.
 
Orkar inte fixa en ny header, så får väl stå ut med den gamla.. haha.
 
xoxo
 
 

RENOVERING

Var riktigt trött på min förra design och har därför bestämt mig för att ta och göra om bloggen en aning!

# Min Jul.

 
Allt var toppen, tills dess då jag bröt ihop och började gråta.
 
Julstämningen steg och vi längtade alla efter den fina vita julen. Dagarna gick och det gick knappt att bärga sig. Allt var ordnat långt innan julafton, bakelserna, pynten, maten.. allt.
        Dagarna gick och dagen var kommen. Julafton, efterlänktade julafton. Vi var alla krya, glada och aningen spralliga. Känslan var underbar, känslan av att veta att det var julafton och en del snö ute!  Hur härligt är det inte med en vit jul?
        Hur som helst så gick vi alla upp runt 9-10 någon gång och åt lte frukost, tände adventsljusen och hade julmusiken igång. Därefter gick alla och gjorde sitt. Jag gick och hjälpte till lite här och var, städade, tvättade lite kläder och fixade till mig själv lite granna. När klockan slog 15.00 så blev det lite julbord och tv-tittande. För vem skulle vilja missa Kalle Ankas Jul? Inte jag iallafall.
       Efter allt käkande och tv-tittande blev det lite julklappsutdelning. Lika trevligt var gång! Fick såklart en hel del fina saker som jag är tacksam för och hoppas att de andra känner detsamma vad gäller deras saker med då förstås.
        Det bästa med den dagen var nog att vi satt samlade, hela familjen. Älskar när min fina familj är enade med varandra och kan göra trevliga saker tillsammans, t.ex. spela, kolla film och dela tonvis med skratt. För vad vore en värld utan sin fantastiska familj?
        Därefter var det dags att lägga sig, men något hände. Jag bröt ihop. Jag började gråta. Varför kan man då undra? Det vet jag faktiskt knappt själv om jag ska vara ärlig. Var väl helt enkelt glad över att hela familjen var samlad för en gångs skull, det är så sällan att det händer, eftersom de flesta föredrar att sitta framför sina datorer, tv-apparater eller mobiler.
         Denna kvällen blev speciell, känslosam och fantastisk, trots att det föll lite tårar senare mot kvällen.
 
 
              Min Jul
 

Why does it feel so good but hurt so bad?

Jul, lillebrors födsel och nyår.

Nog har det hänt en hel del under lovet och mysigt har det varit dessutom.
Nu har ännu ett år passerat och ett nytt har kommit, 2013. Blir detta år som det förra eller bättre? Det märker vi väl. En typisk eller vanlig sak som skrivs då ett nytt år är kommet är ofta "Ny start, nya chanser och nya möjligheter." Möjligheterna och chanserna är väl ändå desamma som förra året?
Nog om det. Har massvis med bilder från jullovet som jag gärna delar med mig utav. Riktiga godingar de där kan jag ju lova.. eller? Haha, håll ögonen öppna vet ja.
Ha det bra, taco hej! ;)
 
 
 

RSS 2.0